5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Ocak ve ofis kadar mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç yol kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sair bir şart ise kapıların külliyen vazıh duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve yıldızlı şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın ve evgin durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu ekip bazı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul faziletli kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın amelî standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını tespit etmek dâhilin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya Yangın Merdiveni Kapısı müstacel bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en kocaman kazanımı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bayağıda en birinci sınıf Yangın Merdiveni Kapısı ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya Yangın Kapısı kapanmaktadır.

Report this wiki page